PUR isolatie

 

De isolatie van uw woning levert veel voordeel op. Zo voelt uw woning behaaglijker en heeft u geen last meer van optrekkende kou of vocht. Ten minste, als de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en met het juiste materiaal. Eén vorm van isolatie is PUR isolatie. Hierbij zijn alle naden en kieren perfect gedicht. Het wordt namelijk in vloeibare vorm aangebracht. Bovendien is de isolatielaag van dit water gedragen isolatiemateriaal luchtdicht en naadloos en bespaart u op de energiekosten.

Waarom PUR?

PUR isolatie is beschikbaar in een open en gesloten structuur. Het kan relatief eenvoudig door een vakkundig bedrijf worden aangebracht. PUR isolatie is brandveilig, duurzaam en voordelig voor uw stookkosten. Door het aanbrengen van dit water gedragen isolatiemateriaal heeft u geen last meer van optrekkend vocht of kou. Het resultaat is een gezonder leefklimaat met een voelbaar hogere temperatuur. PUR isolatie wordt voornamelijk gebruikt als vloerisolatie.

Voordelig perfecte isolatie

Vloerenisoleren.nl kan u voorzien van een drietal gratis offertes voor PUR isolatie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is het invullen van ons offerteformulier. Binnen korte tijd ontvangt u via ons gedegen en gedetailleerde offertes van professionele bedrijven. Ieder isolatiebedrijf waar wij mee samenwerken is gecertificeerd en aangesloten bij Het isolatie Gilde. Kwaliteit verzekerd!

Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in:

    Share This