Uw woning isoleren zorgt voor meer comfort

Wilt u ook een lagere energierekening en genieten van meer wooncomfort? Dan wordt het tijd om uw huis te laten isoleren. Met name de oudere woningen zijn slecht geïsoleerd. U kunt aan het energielabel van de woning zien hoe het is gesteld met de isolatie van uw woning. Hierop wordt aangegeven of uw huis is voorzien van gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie. Tevens kunt u aan de hand van het energielabel nakijken of de woning voorzien is van dubbel glas.

Isolatie en comfort

Een slecht geïsoleerde woning verliest veel warmte. Dit is niet alleen zonde van de stookkosten, maar ook wordt het in huis nooit behaaglijk warm. Woningen die zijn gebouwd voor 1975 hebben veelal een niet geïsoleerde gevel. Dit zult u ongetwijfeld merken in de stookkosten. De woningen met een bouwjaar van 1976 tot 1988 behoeven na-isolatie om warmte verlies tegen te gaan. Mocht u in een huis wonen dat na 1989 is gebouwd? Dan zijn deze woningen al standaard voorzien van isolatiemateriaal.

Verbeteringen aanbrengen aan het huis

U kunt uw huis op meerdere manieren laten isoleren. Het beste is om advies te vragen aan een gespecialiseerd isolatiebedrijf. U kunt kiezen voor gevelisolatie, dit beschermt niet alleen de woning, maar het zorg er ook voor dat de warmte in het huis blijft. Gevelisolatie kan op drie manieren. De spouwmuur wordt voorzien van spouwmuur isolatie, de buitengevel wordt geïsoleerd door isolatiemateriaal tegen de buitenmuur te plaatsen of de binnenzijde wordt aangepakt. Vloerisolatie zorgt ervoor dat u geen warmte verliest via de vloer en heeft een hoge isolatiewaarde. Omdat warmte opstijgt, is het aanbrengen van dakisolatie belangrijk om zo min mogelijk warmte verloren te laten gaan.

Schakel een betrouwbaar isolatiebedrijf in

Om te weten welke manieren van isoleren het beste geschikt zijn voor uw woning, kunt u het beste contact opnemen met een isolatiebedrijf. Zij zullen u vrijblijvend advies geven en de mogelijkheden met u bespreken. Het isoleren van uw woning is vaak binnen een dag klaar. Het is een eenmalige investering, waardoor uw huis van binnen warm blijft en de wooncomfort aanzienlijk wordt verhoogd.

Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in:

    Share This