Bodemisolatie

Is uw kruipruimte erg vochtig? Denk dan eens aan bodemisolatie (ook wel kruipruimte isolatie genoemd). Bodemisolatie voorkomt dat het vocht uit de kruipruimte via de vloer uw woning binnendringt. Een vochtige woning is namelijk niet bevorderlijk voor het woonplezier en voor uw gezondheid. Gelukkig kan hier snel iets aan gedaan worden met bodemisolatie, zodat optrekkende kou en vocht vermeden worden.

Binnen één dag isoleren?

Wij informeren u hier graag vrijblijvend over. Indien u bij ons een adviesgesprek aanvraagt voor bodemisolatie, komen we bij u langs om de woning te inspecteren. Wij informeren u daarna direct over hoe we de bodem kunnen isoleren en wat de kosten ervan zijn. Wij zijn daarnaast in staat uw woning in zijn geheel te isoleren. Vraag ons ook gerust naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dak- en zolderisolatie in combinatie met bodemisolatie.

Interesse in boedemisolatie?

Wij bieden een totaaloplossing voor uw isolatie opdracht. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u vragen over bodemisolatie of één van de andere isolatiemogelijkheden, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Ja, ik ontvang gratis 3 offertes van gecertificeerde isolatiebedrijven.

    Interesse in:

    Share This